Welkom op YOU-CHOOSE.NL
Home     Over You Choose     Over de website     Montage     Projecten     Reparaties     Contact    
baden   wastafels   kranen   badmeubels   tegelstijlen   plafonds   overig   stoomcabines   sauna   schermen   

YOU-CHOOSE Montage:

Hebt u een badkamer gezien bij de buren, kennissen, familie, of andere inspiratiebronnen?
Ongetwijfeld hebt u een fantastisch beeld gevormd hoe uw badkamer er dan globaal uit moet zien.

YouChoose begint daarom met een oriënterend gesprek met u.
Samen zullen wij bekijken of het beeld dat u hebt gevormd ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. Wat bij u de mogelijkheden kunnen zijn wordt dus pas duidelijk bij de eerste schakel een bezoekje bij u thuis, de belangrijkste schakel die jammer genoeg vaak als laatste word gehanteerd als de koop vaak al is gesloten. In badkamerland is er aardig verkocht door verkopers met productkennis, maar die kennis weegt niet op tegen bouwkundige obstakels die later pas opduiken bij aanvang van de montage. En dat heeft gevolgen…

Gevolgen:
- Meubeltjes te groot
- Baden passen niet
- Uw toilet kan niet komen op getekende punt
- En … teleurstelling …


Hoe gaat YouChoose te werk:
YouChoose komt bij u thuis, uw gedachten en visies zullen we dan bespreken, ook zullen wij de tijd nemen om uw badkamer in te meten en de bestaande aansluitingen te bezien. Daarna bekijken we de haalbare mogelijkheden en de eventuele aanvullingen hierop, maar uw wens blijft de kerngedachte van dit eerste gesprek.

Misschien hebt u al wat sanitair en tegels op het oog, in elk geval moedigen wij u aan onze toonzalen te bezoeken zodat u uzelf verder kunt laten inspireren wat er nog meer op sanitair gebied leverbaar is alsook het tegelwerk en de creatieve mogelijkheden hiervan. Indien gewenst maken wij een afspraak met een adviseur van de toonzaal die u verder kan helpen bij het bekijken van de diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw wens.

Daarna plannen wij een afspraak voor de montage.
Bij het uitvoeren hiervan gaan wij nauwgezet te werk, en heeft YouChoose respect voor uw meubilair. Een groot gebied rond de montage plakken wij af met protectiekarton, om de veelbelopen vloer te beschermen tegen schade en proberen we het stof tot een minimum te beperken. Via ons eerste gesprek, of na uw bezoek van onze toonzaal is voor u al veel duidelijk geworden toch blijft u bij de algehele montage met YouChoose volledig betrokken en dat heeft altijd prettige uitwerkingen.

Verdere informatie kunt u natuurlijk altijd opvragen.

YouChoose wenst u veel plezier met uw badkamer!

Reclame & Webdesign