Welkom op YOU-CHOOSE.NL
Home     Over You Choose     Over de website     Montage     Projecten     Reparaties     Contact    
baden   wastafels   kranen   badmeubels   tegelstijlen   plafonds   overig   stoomcabines   sauna   schermen   

Over YOU-CHOOSE:

YouChoose is een montagebedrijf dat zich professioneel bezighoudt met het installeren van uw badkamer, met de nadruk op goed advies, service, en kwaliteit. Onze sterke kant begint met een bezoek bij u thuis voor een oriënterend gesprek, advies, en het begeleiden van uw wens, en zonodig het opstellen van een offerte, die u uiteraard tot niets verplicht.

YouChoose kenmerken:
- Prijsbewust
- Goede service
- Professioneel advies
- Vakkundige montage
- Begeleiding van start tot oplevering
- Meervoudige toonzalen met landelijke dekking
- Volledige garanties!

YouChoose richt zich op kwaliteit
Om die kwaliteit te waarborgen voldoet veel van het sanitair aan normen en kwaliteitseisen die terug te vinden zijn in TUV-keurmerken of ISO-normen om die kwaliteit te waarborgen. Een goed merk staat dus voor garantie en degelijkheid, maar ook lange levensduur dus … meer plezier!

Geen badkamers dus met op zeer korte termijn terugkerende gebreken
Uw badkamer moet jaren mee bezuinig daar dan niet op!

In onze toonzalen vind u producten van naam waarbij rekening is gehouden met elk budget.

YouChoose die zich uitermate gespecialiseerd heeft in badkamers, houdt zich zeker ook gericht op aanverwante zaken, zoals verbouwingen in en om het huis, waar meerdere takken van vakmanschap voorkomen, die u zelf wel kunt invullen. Onze professionele vakkundigheid en ruime ervaring op dat terrein kan een verdere aanvulling zijn op uw beoogde doel.

Hebt u problemen met lekkages of wenst u de nodige behandelingen om eventuele lekkages te voorkomen ook dan staan wij klaar met onze kennis of producten om de levensduur van uw badkamer te vergroten. Daarbij kunt u dan denken aan eenvoudigweg oud kitwerk vervangen of gepatenteerde coatings om doucheruimtes, tegelwerk van elk type vochtbestendig te behandelen, die 10jaar tot levenslang meegaan. Ideaal bij poreuze tegelmaterialen (terracotta, zandsteen, kalksteen, marmer, etc.) om problemen van vlek- of kringvorming uit te sluiten. U bent natuurlijk vrij hier verdere informatie over te verkrijgen.

Ervaar ons vakmanschap en prettige werkwijze YouChoose, maar wij adviseren….

Reclame & Webdesign