Welkom op YOU-CHOOSE.NL
Home     Over You Choose     Over de website     Montage     Projecten     Reparaties     Contact    
baden   wastafels   kranen   badmeubels   tegelstijlen   plafonds   overig   stoomcabines   sauna   schermen   

Projecten

Gerenomeerde hotels, restaurants, of welnesscenters met schitterende sanitaire gelegenheden geven de meesten een beeldvorming van rust,luxe en romantiek maar ook emoties van weldaad en sfeer.

Hotels zijn gebaat bij mooi, en met zorg gedetailleerde afwerkingen op het gebied van installatie, tegel en sanitair daar dit het bezoekend publiek tevredenheid bied, maar de eigenaren het visitekaartje op vergroting van klantbinding en reclame.

Anderzijds de publieke ruimtes zoals algemene sanitaire stopplaatsen kunnen ons ook verbazen wanneer we worden geconfronteerd met defecte urinoirs, toiletten, of wastafels die vaak het mikpunt van lomp gedrag of vandalisme zijn geworden.

Kapotte urinoirs of ander defect sanitair kan wat publieke ruimtes betreft flink gereduceerd worden door creatief denkwerk, hufter-proof materiaalkennis, alsook professionele installatie-ervaring.

YouChoose is voor al deze genoemde partijen een uitkomst en richt zich juist daarom op projecten. Betreft de opdacht tegelwerk , badkamerrenovaties op groter vlak, of andere publiekelijke sanitaire gelegenheden, dan is YouChoose gericht op het bieden van oplossingen en verbeterde aanpak.

Via onze brede en professionele contacten bieden wij ruime mogelijkheden voor bestaande obstakels. Tevens richt YouChoose zich op diverse behandelingen zoals:
anti-slip, anti-kalk, en impregneerbehandelingen voor sanitaire of publieke ruimtes.

Uw voordelen:
- Kennis
- Kwaliteit
- Professioneel advies
- Korte interacties
- Goede service
- Garanties
- Alles onder een dak

YouChoose, van levering tot oplevering!


Reclame & Webdesign